ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Η μουσική παράσταση έχει διάρκεια γύρω στη μιάμιση ώρα (δεν υπάρχει διάλειμμα). Ακούγονται αποκλειστικά τα 17 τραγούδια του άλμπουμ, με την ίδια ακριβώς σειρά, έτσι που ο έμμετρος λόγος με τη μουσική σε πρώτο πλάνο και κάποια λιτά – εμβόλιμα ή παράλληλα – οπτικοακουστικά ευρήματα σε δεύτερο πλάνο, επιχειρούν να μεταφέρουν στο κοινό την ίδια ροή εικόνων και συναισθημάτων που γεννά η ολοκληρωμένη ακρόαση του δίσκου και που ο δημιουργός την περιγράφει ως εξής:

«Είναι σαν την αγωνιώδη αναρρίχηση από το χείλος ενός γκρεμού στον οποίο σε έσπρωξαν, αλλά κρατήθηκες με τ’ ακροδάχτυλα. Και κατάφερες να σηκωθείς. Κι αν οι δυνάμεις σου στέρεψαν απ΄την υπερπροσπάθεια, κι αν δεν έχεις καθόλου απομακρυνθεί από το κενό και την άβυσσο, τώρα πρέπει να αποφασίσεις: ή θα μαζέψεις τα κομμάτια σου και θα συνεχίσεις τον δρόμο τον οποίο απ’ την αρχή είχες διαλέξει, ή θα κρυφτείς στη σκιά, αποκομμένος από συνοδοιπόρους, φοβισμένος μη σε ξαναβρεί το κακό…»

Η πρώτη επίσημη παρουσίαση έγινε στις 17 Νοέμβρη του 2017 στις 9:00 μμ. στο «Ελληνικό Μολύβι» (Ιερά Οδός 154 & Νάξου, Στ. Μετρό «Ελαιώνας»), με ελεύθερη είσοδο και προαιρετική συνεισφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αιγάλεω με είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα μακράς διαρκείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ φωτογραφίες από την εκδήλωση.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Εκτός από τον Χάρη Αρώνη στο τραγούδι και την ηλεκτρακουστική κιθάρα, έπαιξαν οι μουσικοί: Βασίλης Μεσσάρης (τύμπανα, κρουστά), Μάκης Ράπτης (μπάσο και φωνητικά), Τάσος Φλάκας (πλήκτρα, ακορντεόν) και σε ειδική συμμετοχή ο leader των Ε.Σ.ΕΛ.ΟΝ. Τάκης Τυροβολάς (ηλεκτρική κιθάρα).

Τον ήχο επιμελήθηκε ο Δημήτρης Γιάλας και τον φωτισμό ο Δημήτρης Ζαχαρόπουλος.